Få nyt loft på Fyn

Det er vigtigt for fundamentet at have en godt og solidt loft i ens bolig. Lofter er til for at isolerer mod vejret og for at opretholde basen i huset. Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige oplevelse, når du får lavet tømrerarbejde af os. Vi kan lave dit loft eller renovere dit nuværende loft, så det bliver så godt som nyt. Du kan vælge i mellem flere forskellige slags materialer til lofter; enten kan du selv komme med løsninger, eller vi kan komme med forslag til dig, så du får lige det loft du ønsker dig.

 

Få gode resultater med lofter hos Byens Tømrer & Tag

Afhængigt af hvordan dine rum ser ud, passer forskellige slags lofter ind. Når vi bygger i dit hjem tilpasser vi lofterne til arkitekturen, så du får det bedst mulige resultat med dit nye loft. Akustikken bliver også taget med i betragtning, når der bygges lofter, og er en vigtig del af at få det perfekte loft i ens bolig.
Vi udbyder både vores service til privatkunder og erhvervskunder, og du er altid velkommen til at kontakte os omkring spørgsmål, eller lave en tid til en uforpligtet samtale, hvor vi kan snakke om at bygge eller ombygge loftet i dit hjem.

Vi kører bl.a. ud til Sanderum, Dyrup, Tarup, Odense SV, Odense S, Odense M, Odense SØ, Odense NØ, Odense NV, Odense C.