Din tømrer

Leder du efter en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer, der kan udføre dit næste projekt?

Hos Byens Tømrer og Tag beskæftiger vi os med tømrerarbejde i alle udstrækninger, fra både tilbygninger, ombygninger, carporte og til de mindre snedkeropgaver. Vi sætter en ære i kvalitet og godt håndværk.


Vi ønsker et tæt samarbejde og en løbende dialog med vores kunder, så du føler tryghed igennem hele processen. Vi gør alt for at overholde vores aftaler og være nemme at komme i kontakt med under hele processen.


Vi er en tømrervirksomhed af 10 ansatte, der er beliggende i Odense, men har kunder over hele Fyn. Vi hjælper dig uanset om du privat- eller erhvervskunde. Skal dit hus eller din virksomhed renoveres, så kan vi rådgive dig og komme med forslag på løsninger – også løsninger, som du måske ikke selv havde tænkt på. Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, hvor passion og kvalitet er i højsædet.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Send os en besked eller ring til os, så finder vi sammen en løsning til dig.

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart

Back to top